12/04/2011

Det gör så ont....

Det gör så ont att se någon man älskar gråta. Men ibland så är det tårar som hjälper oss. Oundvikliga händelser händer vartenda dag...man föds, älskar, blir sjuk sen dör man...så blir det alltid i livet man kan aldrig välja vart man vill att sitt liv ska gå.
Sorgen som finn flyger förbi som vinden flyger iväg.
Dimmans ring: Dimma som flyger fram när man behöver men inte vill ha den. Dimma som flyger fri...flyger vart den än vill...Dimma är mystisk och mörk. Men sist så fattar man att den är bra. Även om det är för sent, dimman kan inte komma till baka igen...nej den vill inte komma tillbaka igen.

Blixtens ring: Kommer ner när man minst anar det. Flyger tillbaka lika snabbt som den kom, inget kan stoppa blixtens krafter. Som om blixtens krafter är oövervinnliga. Men sist kan man fatta att inget utan blixten kan vara en sån bra vän. Kommer när man behöver.

Regnens ring: Faller ner på jordens yta långsamt men vackert. Ovädret kommer men regn alla 6 ringar blir till. Efter det kommer Solens ring upp! Skiner som aldrig förr. Ibland tror man att solen bara är glad men solen kan också framkalla sin vän regn. Man ska aldrig tro att man vet allt.

Himlens ring: Himlen täcker värden är som värdens horisont. Vitt så långt ögat kan nå, men till sist så stannar ögat när man ser stormen som rusar fram och tillbaka

0 件のコメント:

コメントを投稿