11/04/2011

En berättelse!!...

Intro!:
Konnichiwa!....Jag heter Momija Akira! 
Jag är från Thailand,China, Japan och Indonesien!
Jag är 17 år gammal va född i Japan men vart jag bor nu...Får ni ta reda på själva ;) 
Jag var född den 1 januari 1996
Mitt blod typ är Ab...
Jag bara är ett Visual kei Fan!!! (Manga och andra Japanska saker också! ^^)
Jag bor med min familj och vi har just flyttat till liten förort någon stans....
Men det får ni reda på sen!....
Jaja...umm...vart var jag?..Ja just det! jaja! Jag bara älskar min familj!

Familj:...Om min familj??Haha de är bara föör Kakkoii!! Min bror som är nog av de bäst data nörden ever!! >_< ...Min sis! Haha Fjortisen kallar jag henne hon heter Miyu Akira!....Vill ni veta vad min bro heter? haha! Det är ett bil märke!! Suzuki Akira!!! >.< Sa jag inte det?!? Haha!!...Jaja! Det är bara faktisk mina tvilling bro som inte har ett japansk namn alls!! haha!!...Vi alla har ett namn!! men inte de!! haha! Dom två har Thai namn! >_< 
De är faktiskt bara 4 minuter efter varan! Men jaja! Min stora som kom först heter Adnop Akira min andra heter Yezzada Akira...Jaja nu vet ni ju lite om min familj!...vill ni veta alla min namn? haha!! det kommer ni se sen! XD

Första dagen  i skolan!:

 Jag hade just vaknat på morgonen jag är ju inte exakt en morgon person...jag sov ju faktisk klockan 11:59 på kvällen va såå spänd till den nya skolan...Jag log och och tänkte på vad jag skulle ha på mig? skulle de skratta för min still?....
Jag kunde nästan inte sova men till slut blev jag så tröt att jag sov.
När jag hade vaknat var redan alla i familjen vaknat...min pappa (Kaito Akira) Har redan åkt till sitt nya jobb....jag hann inte säga 'hej då..'
Men jag hade annat att tänka på nu...'Momija! Vad gör du gumman?? kom ner nu! Annars hinner du inte med bussen!!'.....
Min mamma skrek från neder våningen jag svarade tillbaka med en svag röst..'Hai! Jag kommer mamma!'...jag skyndade på att hitta min skjorta som min kusin i Japan hade get mig förra året.
När jag kom ner såg jag min sis Miyu sitta och fila sina långa naglar...med hennes fina, svarta välvårdad hår...inte som mitt som ser helt kaos ut efter som allt jag har gjort med mitt hår. Vi kan säga att den har tappat sin glans...Jag färgar det nästan hela tiden!.
Nu satt jag med min familj åt snabbt upp min frukost sprang upp till mitt rum och letade efter mina kläder i en av lådorna.
När jag va färdig såg jag ut så här....


 Jag försökte att ge den bästa intrycken att jag va som andra men efter som jag inte hade vanliga kläder fick jag nöja mig med att bara ha så.
Jag kan ju låna från Fjortisen men jag pallade inte.
'Momi!...Vad är det du har på dig?!..Du ser ju helt som någon som ska på ett party! Vi ska klä oss bra för att få ett bra intryck i det nya skolan!' Skrek Fjortisen när hon såg mig i mina Visual kei kläder!...Jag sa med en högg röst! 'MEN DU VET ATT JAG INTE HAR ANDRA KLÄDER! LANGA HIT NÅGRA OM DU SÅ GÄRNA VILL ATT JAG SKA FÅ ETT BRA INTRYCK!!'...Fjortisen blev tyst för en sekund av chock efter som jag aldrig hade skrikit åt henne.
Hon svarade i en låg röst...'Du kan låna av mig om du, vill men håret är ju bra om du gör samma hår frisyr som när vi skulle flytta hit' sa hon med ett ganska stort leende men man kunde fortfarande inte se hennes vita perfekta tänder!.  
Jag tänkte på vad jag hade för hårfrisyr det var samma hårfrisyr som bou när han skulle sluta på Antic Cafe! 2009!!.
 Men jag hade inte tid!När jag såg på klockan sprang jag till mitt rum tog mina saker och sa...'Ja ne! mamma! Fjortisen kom! såå trög du är!'. Skrek jag till henne med en ganska irriterad ton i min röst!.
 'Haha! Momija-kun! Kallar man sin Fjorre sis så där eller?!?' Skrek Suzuki från trappan när han kom ner 'Nehe!! Men du kan kalla henne för Fjorre?!? orättvis!!' Sa jag med en högljudlig röst.
 'Varför är alla så taskiga mot mig?!?! Jag har faktisk också känslor!!!' Skrek Fjortisen ut när jag och Suki-chan (Suzuki) pratade med varandra.
 Jag och Suki sa med hög röst samtidigt 'KOMMER DU INTE IHÅG VAD DU SA TILL OSS?!?!?!' Vi var både arg och irriterad på henne!.
 Förut kallade hon oss för saker! nu vill vi hämnas på vad hon kallade oss!
Men som en god vän sa till mig förut 'Den bästa hämnden är att smila och gå vidare'....Men inte i detta fall! Nej, nej, nej Sorry Sakura-senpai! men i detta fall funkar det bara inte!.


I skolan:

När vi var framme gick jag själv till min klass.
När jag gick i korridoren så märkte jag att nästan alla tittade på mig och jag kan nog gissa alla som viskade efter jag gick förbi prata skit om mig! Jag ville skrika ut till de alla 'SKAFFA ETT LIV ERA SNOR UNGAR!!!' Men om jag skulle säga så skulle det inte vara bra!.
Men jaja det var ju ändå roligt att vara annorlunda än andra men inte när dom snackar skit om en!...De är inte som ungarna i min skola det var alltid positiva kommentarer ingen kalla mig för något de respekterade mig för den jag är och inte vad jag är!
Nu står jag framför lärarens katedern, vet  ni hur jobbigt det va?!? alla tittade på mig med värst "Problem unge, Bitch, Cp-Barn!" Asså allt man kan tänka sig men det värsta var att det fanns en snorunge som bara tog en penna och kastade rakt i huvudet på mig!! Asså det var den sämsta skolan som finns!
Läraren sa inget till barnet som kastade jag tror han hete Bryan men jag skiter i hans namn!
Jag sa bara ett lät 'Aj!' Så sa läraren att jag skulle vara tyst men det värsta var att, jag kände att alla hatade mig! Jag fattar inte varför! Vad har jag gjort de!? Jag har faktiskt kommit hit jag känner mig obekväm!
Så på lunch rasten satt jag mig på ett eget bord för jag pallade bara inte höra deras onödiga kommentarer!
Men på ett eller anat sätt så kom en tjej till mig från ingen stans och sa 'konnichiwa Momija-Chan! Watashi wa no namewa Sora desu! Ogenki desuka?!'...Hennes fina Mörkbruna ögon, Hennes Svart blåa hår som var lång till hennes armbåge med den fina sneda lugg som hängde ner för hennes vänstra öga var bara såå fint! 
Jag svarade tillbaka men en kall, och obekväm röst 'Konnichiwa Sora...genki desu...anatawa?' Hon svara tillbaka med en änglar lik röst...det kändes som jag fick prata med Sakura-Senpai som var från min gamla skola!.
Hon sa 'Genki! Gomen ne för Ryan han är bara så där när han ser Emo barn...Jag hoppas du förlåter honom!...' Hennes röst lätt som om hon skulle gråta så jag sa tillbaka 'Daijobu neh~!' Jag flinade lite för att jag sa till er att han hete Bryan, men han faktisk heter Ryan!..Men varför ska jag bry mig om vad han heter?!.
Jag såg en liten glimt att hon smila! Hennes smile va såå Kawaii!! ^^
Hon sa till mig 'Kan vi prata där ingen kan höra oss?' sa hon med en mycket låg röst nästan som om hon ska viska till mig! jag svarade tillbaka med en undra ton i rösten 'Ja det kan vi nog'.
Hon gick upp och sa 'Följ mig!'...Jag svarade inte men gick bara efter henne tyst...
När vi var på skolans gympa sal satte hon sig ner på en av bänkarna och sa 'Du måste akta dig den här skolan gillar inte såna som kan fightas, käftas, emo, visual kei, rock osv. Jag vet inte varför men va försiktig! och just precis för Leon!. Han är den mest hemska personen som du måste hålla dig borta från!' Hon sa det och tittade runt sen vände hons sig om till mig och sa 'Miss McJohn kan du iaf lita på! hon är snäll och bara Älskar allt som denna skola hatar!' Sa hon men sen så gav hon mig den där *va nära mig är bästa sättet att inte hamna i trubbel blicken* Så jag var med henne resten av dagen.
När vi gick hem så fick vi veta att vi bor på samma gata och vi bestämde att vi skulle gå tillsammans till skolan nästa dag. Jag gick in till min backgård för att jag ville se om mina tvilling bror gjorde. men det var ingen där så när jag gick in frågade jag min mamma 'Mami! vart är Adnop och Yezzada någon stans?' så kramade jag min mamma.
Hon sa till mig 'Andra års elever kommer hem klockan 5 varje dag förutom fredagar då kommer de klockan 3'...Hon såg så ledsen ut så jag gav min mamma en puss på kinden så att hon blev glad igen!
Jag bara älskar min mammas leende! Det ser ut som Kais från The GazettE!!!
Jag skämtar alltid att jag har samma mamma som Kai! Fast jag vet att det inte är sant! men det skulle vara  coolt! >_< Haa!! <3 vilken bra tanke!



På middags bordet:

När alla i familjen hade kommit hem så började jag och mamma hjälpa varandra att duka ut hela bordet med mat!
När vi började äta frågade min pappa hur det var i skolan.
Fjortisen sa med en hög röst nästan Skrek! 'Det va sååå bra!!! Alla ÄLSKADE MIG!! <3 och det fanns såå många heta killar!! men huhu! Alla av dom är Homo!' Alla började att ass Garva! av hennes min! men hon har inget sinne hör humor och sa 'De Va ju riktigt heta!! Kan ni föreställa er de har 6-pack med Helsinke stora muskler!'  Så sa Adnop 'Min muskler kan du ju se 24/7! Haha! Hur heta var de?' Med ett stort flin i sitt anskite! >.<
men Fjorre sa tillbaka 'Nehe! Jag är din sis! och jag ska känna på dina muskler 24/7! Blir det inte missunderstanding then?!' Med den där kaxiga rösten.
Det kändes som om alla hade det bra men när det var min tur var jag tvungen att ljuga jag mumlade 'jaja..det var väl en ganska bra dag...' Men så kom jag ihåg att jag träffade Sora!...hon var som en ängel!Sora, Kisaki, Nana, Miyano Takanori.
Den nya vännen.................................






















                    Nästa delen snart!!!!!!

4 件のコメント:

  1. SV: Jag heter Cassandra svensson.
    Självklart kan du adda mig! ^^
    Oj, kommer An cafe tillbaks? Ô_Ô

    返信削除
  2. SV: Yay! An cafe!! Soooooooooooooooooooooooooooooooooooo happy!
    Jag har inte fått den en..

    Nyappy Hugs!

    返信削除